U bevindt zich hier: Home » eropuit » Chinees licht in Rotterdam

Chinees licht in Rotterdam

Geschreven door Elenea

In Rotterdam weten ze hoe je de donkere dagen in de winter sfeervol kunt maken. Het Park bij de Euromast is tot en met half februari het decor voor een oogverblindend Chinees lichtspektakel. Er is o.a. een 100 meter lange lichtgevende draak. Er zijn demonstraties, workshops en muziekoptredens.
Alle informatie bij chinalightrotterdam.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?