U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Schoolbord sticker voor kinderkamer

Schoolbord sticker voor kinderkamer

Geschreven door Elenea

Kennen jullie de schoolbord stickers? Super handig. De hippe stickers zijn voor op de muur en de kids kunnen er naar hartelust op krijten. Geen stof, want met een vochtig doekje maak je ze zo weer schoon. De stickers zijn gemaakt van stevige folie en de schoolbord stickers zijn op vrijwel elke gladde ondergrond te plakken.
Met originele afbeeldingen voor de jongens en de meisjes kamer.
Bekijken en bestellen doe je bij dreumesenzo.nl/krijtbord muurstickers

TIP : er zijn stofvrije krijtjes te koop !!!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?