U bevindt zich hier: Home » eropuit » FILMTIP 'The impossible' is ingrijpende film

FILMTIP 'The impossible' is ingrijpende film

Geschreven door Elenea

Een film waarbij je kippenvel krijgt. The Impossible is zo’n film. Je ziet in deze film hoe een gezin een allesoverweldigende tsunami probeert te overleven. Met megasterren als Ewan McGregor en Naomi Watts, super reële opnames en een verschrikkelijk aangrijpende verhaallijn.
Weet je dat dit een van de meest indrukwekkende films van 2013 zal worden ……….

De ingrijpende film ‘THE IMPOSSIBLE’ is gebaseerd op de traumatische onvoorstelbare, waargebeurde belevenissen van een Spaans gezin die de tsunami van 2004 meemaakt. Maria (Naomi Watts) en Henry (Ewan McGregor) gaan tijdens de kerstvakantie naar Thailand, waar zij samen met hun drie zoontjes genieten van dit tropische paradijs. Maar op 26 december, de dag na kerst, verandert een rustige ochtend aan het zwembad plotseling in een nachtmerrie. Door een aardbeving in de Indische Oceaan ontstaat er een gigantische muur van water die op hen afkomt en niets dan wanhoop en vernietiging achterlaat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2XQQUo7FMQA[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com