Gerelateerde artikelen

  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Film Die laatste zomer is prachtige roman Film Die laatste zomer is prachtige roman
  • Film Amy vertelt uniek levensverhaal Film Amy vertelt uniek levensverhaal
  • Kasteelfeest en hoe larpen Kasteelfeest en hoe larpen
  • Testament of youth vertelt een drama Testament of youth vertelt een drama
eropuit

FILMTIP 'The impossible' is ingrijpende film

Een film waarbij je kippenvel krijgt. The Impossible is zo’n film. Je ziet in deze film hoe een gezin een allesoverweldigende tsunami probeert te overleven. Met megasterren als Ewan McGregor en Naomi Watts, super reële opnames en een verschrikkelijk aangrijpende verhaallijn.
Weet je dat dit een van de meest indrukwekkende films van 2013 zal worden ……….

De ingrijpende film ‘THE IMPOSSIBLE’ is gebaseerd op de traumatische onvoorstelbare, waargebeurde belevenissen van een Spaans gezin die de tsunami van 2004 meemaakt. Maria (Naomi Watts) en Henry (Ewan McGregor) gaan tijdens de kerstvakantie naar Thailand, waar zij samen met hun drie zoontjes genieten van dit tropische paradijs. Maar op 26 december, de dag na kerst, verandert een rustige ochtend aan het zwembad plotseling in een nachtmerrie. Door een aardbeving in de Indische Oceaan ontstaat er een gigantische muur van water die op hen afkomt en niets dan wanhoop en vernietiging achterlaat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2XQQUo7FMQA[/youtube]