U bevindt zich hier: Home » eropuit » In natuurspeeltuin leren over het milieu

In natuurspeeltuin leren over het milieu

Geschreven door Elenea

Over drassige modderpoelen zwieren aan touwen, geheime paadjes ervaren, klimmen in boomhutten, kronkelende boomstammen beleven ……. In een natuurspeeltuin leren kinderen spelenderwijs meer over het milieu. De kinderen krijgen daar alle ruimte om het maximale uit hun verbeeldingskracht te halen.
Hoe viezer je wordt, hoe beter …. !!!!!!!!!
Voor alle informatie en adressen van natuurlijke speeltuinen klik je op springzaad.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?