U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Tagger Bags zijn persoonlijke schoudertassen

Tagger Bags zijn persoonlijke schoudertassen

Geschreven door Elenea

Valentijnsdag komt eraan, paniek voor mannen?? Want wat moet je je vriendin/vrouw nu weer geven om haar tevreden te houden? Tja, valt misschien niet mee om iets leuks te bedenken.
Ik laat in ieder geval wel even weten wat ik heel leuk zou vinden (naast het weekendje weg inclusief hot stone massage die al op het programma staat 😉 ). Het is niet een onwijs romantisch cadeau, maar wel origineel wel en handig.

De Taggerbag. Echt briljant. Ik hou van tassen en het liefst wil ik zoveel mogelijk verschillende (welke vrouw niet?). Nou, dat kan dus heel eenvoudig met de taggerbag. Je kunt namelijk combineren. Je kunt de flap af en toe verwisselen, maar ook de tas zelf en het hengsel. Als je dus van alles een kleine voorraad inslaat, kun je onwijs veel verschillende tassen maken. Is het niet geweldig? Als je eropuit gaat, moet je je outfit inclusief tas natuurlijk kunnen aanpassen op wat je gaat doen 😉 Op de site van taggerbags kun je verkooppunten opzoeken en natuurlijk voorbeelden van stoere tassen.
En je ontwerpt de tas in enkele stappen naar jouw smaak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com