Gerelateerde artikelen

  • Carnavalkleding als draagbare kunst Carnavalkleding als draagbare kunst
  • Patroon carnaval verkleedkleren Patroon carnaval verkleedkleren
  • Hollands pioniers mutsje patroon Hollands pioniers mutsje patroon
  • Schminken tips en ideeën Schminken tips en ideeën
  • Voorbeelden schminken kinderen Voorbeelden schminken kinderen
  • Schminken en verkleden tips Schminken en verkleden tips
eropuit

Carnaval optochten en boven de rivieren

Voor het echte carnaval gaat iedereen naar het zuiden, maar ook boven de rivieren doen ze op onverwachtse plekken aan carnaval. Zo is één van de grootste optochten boven de rivieren te vinden in het kleine stadje Montfoort.  Er is een grote regionale optocht, met al snel 10.000 bezoekers die allemaal een middag van de muziek en de praalwagens komen genieten.

In de omliggende plaatsen zijn de dag ervoor kleinere optochten gehouden en de winnaars zijn allemaal in Montfoort te zien. Natuurlijk heeft Montfoort met de carnaval een andere naam, volg gewoon de bordjes Knopengein maar.

Meer weten, klik op
carnaval/boven-de-rivieren