U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Negenmaandenbeurs 2013 in Amsterdam Rai

Negenmaandenbeurs 2013 in Amsterdam Rai

Geschreven door Elenea

Ook in 2013 is de Negenmaandenbeurs dé plek waar (aanstaande) ouders zich volop kunnen laten inspireren. Het grootste en meest complete evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s staat bol van trends en informatie. De Negenmaandenbeurs is van  20 t/m 24 februari 2013 in de Amsterdam RAI.

De Negenmaandenbeurs is het grootste en leukste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Als je een kindje verwacht of net hebt gekregen komt er van alles op je af en moet er veel geregeld worden. De Negenmaandenbeurs helpt je op weg; je vindt er alles wat je nodig hebt onder één dak; van zwangerschap tot de eerste stapjes.

Bij negenmaandenbeurs.nl koop je online toegangskaarten met korting.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com