U bevindt zich hier: Home » moeders » Handige familieplanner en kinderen leren plannen

Handige familieplanner en kinderen leren plannen

Geschreven door Elenea

Afspraken worden in het gezin vaak op losse papiertjes genoteerd of we zetten het even snel in onze telefoon. We raken het kwijt of weten niet meer met wie we wanneer hadden afgesproken.
Met de familieplanner van Pimpelmees heb je een ideale oplossing om op een gezellige manier met het hele gezin de komende weken (vol) te plannen. Er is plek voor zes gezinsleden (papa, mama, dochter, zoon, hond, kat, etc) die elk een eigen diertje kiezen. Onder deze diertjes kunnen per dag verschillende bijzondere bezigheden worden opgeschreven. Elke week is op een aparte pagina geplaatst, wat een mooi overzicht biedt voor de afspraken die komende week gemaakt zijn.

Op deze manier leren kinderen spelenderwijs plannen, en vergeten papa en mama niet wanneer de sportles is. In de planner is ook ruimte voor notities en is er een pagina voor belangrijke informatie.
De warme, gezellige familieplanner van Pimpelmees is niet alleen leuk voor ouders maar ook handig voor kinderen en geheel in de stijl van Pimpelmees.
De familieplanner is te bestellen op pimpelmees.com

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com