U bevindt zich hier: Home » eropuit » Overnachten boven Rotterdam

Overnachten boven Rotterdam

Geschreven door Elenea

Laatst was ik met kinderen een dagje toerist aan het spelen in Rotterdam, door de haven en natuurlijk de Euromast. En boven op de Euromast ontdekte ik het hotel van mijn dromen. Boven in de Euromast kun je namelijk overnachten.

Thuis heb ik het even op de website nagekeken, het is niet voordelig, maar dan slaap je letterlijk boven de stad. Ik vroeg mij wel af of je liggend in bed wel een mooi uitzicht hebt, maar op een mooie avond de helft van de bovenkant van de Euromast voor jezelf hebben met jacuzzi en roomservice moet heel speciaal aanvoelen. Reserveren kan via de website van de Euromast. Voor een rasechte Rotterdammer vast ook een droomplek voor de huwelijksnacht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com