U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip 'AND ME' is romantische film

Filmtip 'AND ME' is romantische film

Geschreven door Elenea
Liefde kent geen grenzen. De nieuwe film &ME, die vanaf 14 maart 2013 in de bioscoop te zien is, vertelt het verhaal van een bijzondere, onconventionele liefdesrelatie die verder reikt dan je in eerste instantie zou verwachten.
De 40-jarige Eduard is een homoseksuele, gedesillusioneerde jurist, die zijn leven in Berlijn verruilt voor een nieuwe start als topambtenaar bij het Europees Parlement in Brussel. Daar ontmoet hij de mooie, idealistische stagiaire Edurne uit Spanje, die net is ontsnapt aan haar overbezorgde moeder. Edurne valt meteen voor Eduard, een knappe, elegante man waarmee ze dolgraag gezien wil worden. Eduard laat zich impulsief door Edurne meevoeren, verrast door de genegenheid die hij voelt voor de jonge levenslustige vrouw. Hij zou het zelfs liefde kunnen noemen, want liefde: c’est bizarre.

Dan verschijnt de aantrekkelijke Richard ten tonele. Zowel Eduard als Edurne zijn direct gefascineerd door hem. Is Richard de schakel die hen bij elkaar houdt, of is hij juist degene die hen uit elkaar drijft?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vg7Nsf90cu4[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com