U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip: 'Side Effects' is spannende psychologische thriller

Filmtip: 'Side Effects' is spannende psychologische thriller

Geschreven door Elenea

De onderstaande film is superspannend, Side Effects, met de altijd fijn om naar te kijken Jude Law en Channing Tatum. Het is de laatste spannende psychologische thriller van Soderbergh en vanaf 14 maart 2013 in de bioscoop.

Vergeet nooit de bijwerkingen in de bijsluiter van een nieuw medicijn te bestuderen. In de psychologische thriller Side Effects krijgt de zwaar depressieve Emily (Rooney Mara) als laatste redmiddel een nieuw medicijn genaamd Ablixa voorgeschreven door haar jonge psychiater Dr. Jon Banks (Jude Law), omdat ze niet op gangbare medicijnen reageert. Dit werkt; Emily wordt langzaam beter. Maar dan wordt de echtgenoot (Channing Tatum) van Emily op brute wijze doodgestoken en de politie vindt Emily met het mes in haar handen. Ze heeft echter geen flauw idee wat er gebeurd is. Dr. Banks gaat op onderzoek uit en probeert met hulp van Dr. Victoria Siebert (Catherine Zeta-Jones) te achterhalen wat er is gebeurd.

De regie van Side Effects is in handen van Steven Soderbergh (onder andere bekend van de Ocean’s filmsErin Brockovich en Traffic). De befaamde regisseur heeft aangekondigd dat dit zijn laatste film zal zijn. Vanaf 14 maart 2013 is deze spannende thriller in de bioscoop, voor wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, bekijk de trailer!

[youtube]http://youtu.be/MkKQ76kHMRE[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com