U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Beeldhouwen in speksteen, onyx, albast, serpentijn, marmer

Beeldhouwen in speksteen, onyx, albast, serpentijn, marmer

Geschreven door Elenea

Een aanrader voor iedere beginner! Van veel steensoorten worden de eigenschappen en de bewerkingswijze besproken: speksteen, onyx, albast, serpentijn en marmer. Ook de gereedschappen komen uitgebreid aan bod. Het proces van de ruwe steen tot een afgewerkt beeld wordt in dit boek uitgebreid getoond. Niet alleen de techniek wordt grondig besproken en geïllustreerd met stap voor stap foto’s en tekeningen, maar ook het ontwerpen en de vormgeving van een beeld komen aan de orde.

Bestellen, klik op :
Werken met speksteen 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com