U bevindt zich hier: Home » gezondheid en kind » Ondergoed van wol of zijde voor kinderen en volwassenen

Ondergoed van wol of zijde voor kinderen en volwassenen

Geschreven door Elenea

Bij sommige kinderen hoef je niet aan te komen met het warme wollen of zijden ondergoed. “Mam ik heb zweet” hoor je dan vanaf dat ze kunnen praten. Maar misschien was het toen niet de juiste keuze ondergoed en is het wel iets voor moeders, als eeuwige koukleum.

Toch hebben heel veel kinderen baat bij warm ondergoed: De kinderen die in de wintermaanden gekleed gaan in katoenen ondergoed hebben vaak moeite om hun eigen lichaamswarmte vast te houden. Er gaat veel energie verloren in het afgeven van warmte aan de omgeving. Door het dragen van wollen ( -zijden ) ondergoed blijven ze beter bij zichzelf en kunnen ze zo hun aandacht richten op andere belangrijke zaken.
Bekijk het mooie ondergoed bij schaapskleren.com zowel voor kinderen als volwassenen.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

marjon juni 28, 2010 - 1:51 pm

Kidzunderwear is dé webshop voor kinderondergoed. Er is veel basic ondergoed maar ook stoer ondergoed. Dat comfort en stoer samen kan gaan zie je duidelijk in de collectie terug. Zij hebben voor iedereen wel wat. Merken: Muchachomalo, Diesel, Björn Borg, Ten Cate, Steiff, Schiesser, Sanetta, Babybakery, Petit elephant, Streep en Co en The Dutch Baby Bakery.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com