U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Het is weer lente !

Het is weer lente !

Geschreven door Elenea

De bloemen en planten gaan weer bloeien, de vogels zingen weer…… ja, het is weer (bijna) lente! Niet meer elke dag dik ingepakt de kou in, daar kunnen we alleen maar vrolijk van worden. We krijgen al zin in de zomervakantie en trekken er weer lekker op uit. De lente is ook een ideale tijd voor de grote schoonmaak, dus kan ook de bezem weer eens lekker door de kinderkamers.

Tijd voor iets nieuws op de muur? Deze mooie muurstickerboom Scroll Tree van Roommates komt prima tot zijn recht in een kinderkamer of babykamer! De vrolijke boom heeft gekrulde takken met schattige gekleurde bloemen en groene blaadjes met motiefjes. In zo’n prachtige boom is het heerlijk toeven voor de schattige mama uil met haar kleintje en drie vrolijke vogeltjes.  Op zo’n mooie muursticker voor de kinderkamer kun je toch niet anders dan verliefd worden? Meteen de hele kamer opfleuren? Of juist een kleiner budget? Er is ook nog een mooie muursticker met een krultak met dieren voor een aantrekkelijke prijs.

Meteen goed aanpakken? Leuke vrolijke knuffels maken het plaatje helemaal af. En leuke gehaakte knuffel uil, of bijvoorbeeld een schattige baby knuffel, zoals de activiteiten uil van Skip Hop stelen zeker het hart van je kleintje!
Krijg een echt lentegevoel en shop nu deze leuke spullen bij Hippebeestjes.nl

Ans

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com