U bevindt zich hier: Home » moeders » Groene woonkamer en tuinkamer digitaal inrichten

Groene woonkamer en tuinkamer digitaal inrichten

Geschreven door Elenea

Een app waarmee de keuze voor terrasmeubelen eenvoudiger wordt gemaakt. Kies je de loungeset, loveseat of toch de klassieke fauteuil? Met het groeiende aanbod van tuinmeubelen wordt de keuze steeds moeilijker.
De KETTLER Outdoor Living app voor de iPad en (binnenkort) ook voor Android, maakt het gemakkelijker met 360° aanzichten, zoominstellingen, lifestylefoto’s en adviezen welke producten goed bij elkaar passen.

De inrichting van het terras is net zo belangrijk als voor het interieur geworden. Is een stijl kiezen nog redelijk makkelijk, als het op kleuren aankomt is er meer inbeeldingsvermogen nodig. De KETTLER Outdoor Living app maakt het consumenten, verkoopadviseurs en tuinarchitecten gemakkelijker een beeld te krijgen en te geven van combinaties zoals stoelen en kussens.

Inspirerende voorbeelden, uitgebreide productbeschrijvingen en veel nuttige technische informatie ronden het aanbod af. De navigatie is duidelijk gestructureerd, het gebruikersoppervlak aansprekend en overzichtelijk vormgegeven.
De KETTLER Outdoor Living App is gratis te downloaden voor de iPad (mini) via iTunes.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com