U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip: 'Song For Marion' is een feel good movie

Filmtip: 'Song For Marion' is een feel good movie

Geschreven door Elenea

Een leuke filmtip: “Song For Marion”, echt zo’n film waarbij je glimlachend de bioscoop uit loopt!

Met deze inspirerende film laat regisseur Paul Andrew Williams zien dat hij naast donkere films ook geweldig komische en ontroerende films voor ons in petto heeft! Wanneer de altijd vrolijke Marion (Vanessa Redgrave) door haar slechte gezondheid niet langer kan zingen, wordt haar brommige echtgenoot Arthur (Terence Stamp) gedwongen om zijn kijk op het leven te veranderen…

Marion houdt van optreden en zit in het lokale koor. Haar immer narrige man begrijpt niet waarom zijn vrouw zichzelf al zingend voor schut zet. Wanneer Marion’s toch al belabberde gezondheid verslechtert, vraagt ze hem haar plek in het koor in te nemen. Arthur heeft er een hekel aan om in het middelpunt van de aandacht te staan, maar hij houdt van Marion en gaat morrend akkoord. Dankzij de charismatische koordirigente Elizabeth (Gemma Arterton) kruipt hij langzaam uit zijn schulp.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wDNk37ufXGc[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com