U bevindt zich hier: Home » attracties » Varend brunchen met Pasen

Varend brunchen met Pasen

Geschreven door Elenea

Op 1e en 2e Paasdag zal Rederij Leerdam stijlvolle brunch vaarten in lentesfeer verzorgen. De sfeervol versierde en ingerichte schepen varen, na ontvangst door de Paashaas, vanuit Leerdam over de Linge, stroomopwaarts richting Geldermalsen. Tijdens deze tocht door de Betuwe zijn de dikke knoppen van de fruitbloesems of misschien zelfs de eerste bloemetjes te zien, als voorbode van de Lente.
De vaart gaat langs de dorpjes Leerdam, Asperen (Fort Asperen), Acquoy en Rhenoy, met een spannende passage door de sluizen van de Hollandse Waterlinie.Tijdens de brunchvaart van 2,5 uur kan de hele familie in een lekker ontspannen sfeer genieten van een uitgebreid brunchbuffet met o.a. ovenverse broodjes, paasbrood, diverse salades, vers gerookte zalm, heldere soep, roerei met champignons, uitgebakken spek, gekookte eieren, flensjes, yoghurt, fruitsalade, diverse soorten luxe vleeswaren, internationaal kaasplateau, zoetwaren en natuurlijk koffie, thee, melk en jus d’orange.
Deelname is uitsluitend via reservering, maar wees er snel bij want voor deze unieke belevenis geldt, Vol….is helaas vol.
Reserveren? Surf snel naar rederijleerdam.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com