U bevindt zich hier: Home » eropuit » Exotische plantenmarkt op tweede pinksterdag

Exotische plantenmarkt op tweede pinksterdag

Geschreven door Elenea

Jaarlijks op 2e pinksterdag wordt de Exotische Plantenmarkt gehouden met deelnemers uit Nederland , België en Duitsland. Op de Loswal , tussen stationsstraat en parallelstraat in Haps bij Nijmegen, zijn weer diverse standhouders aanwezig met een divers aanbod aan exotische planten en zaden en toebehoren. Naast palmen en bananen en zaden zijn er een keur aan tropische en subtropische planten te koop die met bescherming ook in de tuin kunnen overwinteren. Ook kuipplanten ( die binnen vorstvrij overwinteren ) zijn verkrijgbaar.
Er zijn deze dag ook veel exotische planten deskundigen aanwezig van de diverse Exotische Plantenfora in de Benelux. Uiteraard zijn de deelnemers ook deskundig op het gebied van verzorging en (winter)bescherming.
De toegang is gratis en de openingstijd is van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Kijk voor de laatste info op exotischeplantenbeurs.tk 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com