U bevindt zich hier: Home » eropuit » Het Arsenaal is piratenpark en zeeaquarium

Het Arsenaal is piratenpark en zeeaquarium

Geschreven door Elenea

Kennen jullie het piratenpark en zeeaquarium in Vlissingen waar super veel te beleven valt. Dit is het grootste Piraten pretpark van Nederland en aan te raden voor een dagje uit in Zeeland met het hele gezin.
Het Arsenaal laat je zien hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten. Eerst maak je kennis met Kapitein Zwartbaard en zijn belevenissen aan boord van zijn schip, hij neemt je mee op avontuur door de piratenwereld in ‘A Pirates Adventure’.
In het piratenhol, waar het woeste piratenleven met een vleugje humor wordt uitgebeeld, vind je feestvierende skeletten, Harrie de Haak, zeelieden zonder manieren en ervaar je wat ‘zeebenen’ zijn. Dan wordt het tijd voor het echte werk, je ervaart een bloedstollende zeeslag aan boord van de scheepssimulator.

Tevens is er een uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria waar je zelfs de haaien en roggen kunt aaien.
Voor alle informatie surf je naar arsenaal.com

BRON afbeeldingen:
sportslogos.net
hsvsteedsgroter.webs.com/vissoorten

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com