U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip: 'Snitch' is waargebeurd verhaal

Filmtip: 'Snitch' is waargebeurd verhaal

Geschreven door Elenea

De nieuwe film ‘Snitch’ is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en is vanaf 18 april 2013 in de bioscoop. Dwayne Johnson gaat undercover in drugswereld om zoon te redden

Stel, je zoon hangt ten onrechte een zware gevangenisstraf boven het hoofd vanwege een drugsdeal. Hoe ver zou jij gaan om deze straf te reduceren en zijn naam te zuiveren?
In de nieuwe film Snitch maakt zakenman John (Dwayne Johnson) een deal met de overheid om zijn zoon uit de gevangenis te redden. Hij moet hiervoor undercover gaan om een beruchte drugsdealer te ontmaskeren. Om te infiltreren in de drugswereld schakelt hij de hulp in van één van zijn jonge werknemers, die beter bekend is met deze gevaarlijke wereld. Snitch is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Dwayne Johnson, ook wel bekend als ‘The Rock’ is professioneel worstelaar en voornamelijk bekend van zijn rollen in actiefilms, zoals The Scorpion KingGI Joe: Retaliation en Fast & Furious 6. In Snitch zien we hem van een andere, emotionelere kant. Benieuwd geworden?
Naast Dwayne Johnson, spelen Susan Sarandon, Nadine Velazquez en Jon Bernthal in de aangrijpende film Snitch van regisseur Ric Roman Waugh.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yd2LIJe2wzI[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com