U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Baby en alle kids veilig in de zon met UV – kleding

Baby en alle kids veilig in de zon met UV – kleding

Geschreven door Elenea

Veilig spelen in de zon, dat is de gedachte achter een Frans uv-kledingmerk. Door de UVP50+ bescherming kunnen baby’s gerust mee naar het strand of het zwembad en zijn kinderen goed beschermd tegen zonnebrand.
De T-shirts, swimsuits en zwembroeken geven de hoogst mogelijke UV-factor en beschermen de huid daarnaast tegen chloor, zeezout en zand. De badkleding is gemaakt van soepele stof waardoor het gemakkelijk aan en uit kan. Er is een ruime keuze uit vrolijk gekleurde dessins voor baby’s en kinderen.
De designs zijn ontworpen door een Franse surfer die zijn kennis van uv-kleding combineert met zijn passie voor graffiti en grafisch ontwerpen.

Bescherming tegen UV-straling
Kinderen spelen dankzij deze kleding veilig in de zon, zonder zorgen over latere huidproblemen. De UV-kleding van 4BB2 beschermt de meest kwetsbare delen van de huid tegen UV-straling. Ze hoeven niet steeds ingesmeerd te worden en kunnen met de goed afsluitende pakken onbezorgd in de zon spelen.  Gezichtje, armen en benen een keer goed insmeren, petje op en de kinderen kunnen buiten heerlijk hun gang gaan.

Kijken en kopen doe je bij musjes.com/uv-kleding , waar dit seizoen het merk 4BB2 wordt gepresenteerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com