Gerelateerde artikelen

  • Insectenhotel maken van stenen en pallets Insectenhotel maken van stenen en pallets
  • Tekenen en kleuren op stoffen poppen Tekenen en kleuren op stoffen poppen
  • Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven
  • Drinkglas als waxinelicht houder versieren Drinkglas als waxinelicht houder versieren
  • Hobby op de hotelkamer met hotelhobbies Hobby op de hotelkamer met hotelhobbies
  • Schelpenketting geeft strandgevoel thuis Schelpenketting geeft strandgevoel thuis
eropuit

Luxe wellness, spa, hotel en restaurant

Precies 100 jaar na de bouw heeft Fort Resort Beemster de authentieke fortdeuren geopenjd voor haar gasten. Waren het voeger manschappen die in de voormalige munitieopslag verbleven, vanaf nu is het monumentale fort open voor wie in alle rust wil genieten van de luxe wellness en spa, de hotelsuites en de restaurants. Exclusief maar warm, luxueus maar puur en met respect voor het Werelderfgoed.

Het is ´s werelds eerste wellness resort dat gevestigd is in een fort, waarbij het monumentale Fort aan de Nekkerweg een duurzame bestemming iheeft gekregen en waar de natuurlijke gastvrijheid, pure materialen en originele architectuur elkaar blijvend in evenwicht houden.

 

Meer lezen en/of reserveren, surf naar fortresortbeemster.nl