U bevindt zich hier: Home » eropuit » Luxe wellness, spa, hotel en restaurant

Luxe wellness, spa, hotel en restaurant

Geschreven door Elenea

Precies 100 jaar na de bouw heeft Fort Resort Beemster de authentieke fortdeuren geopenjd voor haar gasten. Waren het voeger manschappen die in de voormalige munitieopslag verbleven, vanaf nu is het monumentale fort open voor wie in alle rust wil genieten van de luxe wellness en spa, de hotelsuites en de restaurants. Exclusief maar warm, luxueus maar puur en met respect voor het Werelderfgoed.

Het is ´s werelds eerste wellness resort dat gevestigd is in een fort, waarbij het monumentale Fort aan de Nekkerweg een duurzame bestemming iheeft gekregen en waar de natuurlijke gastvrijheid, pure materialen en originele architectuur elkaar blijvend in evenwicht houden.

 

Meer lezen en/of reserveren, surf naar fortresortbeemster.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com