U bevindt zich hier: Home » eropuit » Met Pinksteren naar Pinkstermarkt

Met Pinksteren naar Pinkstermarkt

Geschreven door Elenea
pinkstermarktbrummen1De Pinkstermarkt in het centrum van Brummen vindt elk jaar plaats op 2e pinksterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur. De markt trekt jaarlijks duizenden bezoekers en speelt zich af op en rond de pleinen van het sfeervolle Brummen en de tussenliggende straten. Het Verwenplein, het Smaakplein, het Museumplein en het Jongerenplein versterken de ‘gouden thema’s’; boeken, planten, curiosa, kunst en hobby, samen zo’n 200 kramen. Daarbij vrolijken muziek en het Kinderplein met draaimolen, poppenkast en knuffeldieren de markt op.Alle actuele informati bij pinkstermarktbrummen.nl
met liefde gemaaktDe markt staat ook weer in de Kerkstraat met vele kunstkramen. Linda staat daar met een kraam met vilt en ze beantwoordt alle vragen over vilt.
Binnenkort start zij met het geven van workshops in vilt. Meer lezen bij met-liefde-gemaakt.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com