U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Informatief dagje uit bij Ouders Natuurlijk Beurs

Informatief dagje uit bij Ouders Natuurlijk Beurs

Geschreven door Elenea

OudersNatuurlijkVan zwangeren en ouders tot onderwijzers en zorgverleners, iedereen met interesse in natuurlijk ouderschap kan ieder jaar bij ‘Ouders Natuurlijk Beurs‘ zijn hart ophalen. In het Natuurlijk Ouderschap (Attachment Parenting) draait het vooral om de natuurlijke relatie tussen ouder en kind: ken je kind, help je kind zich goed te voelen en geniet van het ouderschap.
Twee hallen vol stands en een lange lijst workshops en lezingen staan garant voor een leuk en informatief dagje uit.

OudersNatuurlijk10Stands van nieuwe webshops met duurzame producten voor kinderen, zoals wasbare luiers, biologisch lekkers, ecologische kleding en veilig speelgoed en ook informatieve stands zorgen voor een ruima variatie in stands. Denk aan lactatiekundigen, draagdoekconsulenten, borstvoedings- en geboortecentra, kinderdiëtisten, en nog veel meer. Het complete jonge gezin staat centraal.

Verspreid over de dag kunnen bezoekers diverse workshops en lezingen volgen. Benieuwd naar duurzaam opgroeien, baby dragen, samen slapen, vaccinaties, anticonceptie zonder hormonen en nog veel meer? Loop dan binnen bij een workshop. Ook aan de vaders is gedacht met een speciale lezing gericht op het vaderschap, uiteraard gegeven door een vader.

OudersNatuurlijk3Oudere kinderen kunnen hun energie kwijt in de speel- en knutselhoek en mogen zwemmen in het buitenbad. Buiten kunnen ze bovendien lekker spelen op de speeltoestellen, hoge torens van kapla bouwen, met leem een huisje aansmeren en nog veel meer.

Er is een restaurant en genoeg ruimte om kindjes rustig te voeden, zodat het beursbezoek een ontspannen dagje uit voor het hele gezin wordt.

Beknopte informatie :
Wanneer:               25 mei 2013 van 10 tot 17 uur
Waar:                     Golden Tulip hotel in Arnhem-Doorwerth
Tickets:                  € 8,- per persoon (tot 16 jaar gratis)
Parkeren:                Op het terrein, gratis
Openbaar vervoer:  Pendelbus van Arnhem Centraal rechtstreeks naar beurslocatie
Website:                 www.oudersnatuurlijk.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com