U bevindt zich hier: Home » eropuit » Midweek of weekend in 200 jaar oude boerderij

Midweek of weekend in 200 jaar oude boerderij

Geschreven door Elenea

Uniek vakantieadres. Op de grens tussen Groningen en Friesland staat een 200 jaar oude boerderij die in delen is te huren of volledig, voor maximaal 30 personen, is te huren. Genieten van het prachtige natuurgebied………. of juist helemaal tot rust komen in een prachtige omgeving, met z’n tweetjes genieten van elkaars gezelschap. Of bijpraten met z’n allen.
Meer lezen en reserveren bij : logementdoosje.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?