U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Letterkast voor kinderkamer is functioneel en decoratief

Letterkast voor kinderkamer is functioneel en decoratief

Geschreven door Elenea

letterkast kinderkamer functioneel en decoratiefEen decoratieve kast voor de kinderkamer is de letterkasten. Deze in Nederland ontworpen functionele en decoratieve kast is er in alle letters van het alfabet en in talloze kleuren en achtergronddesigns. Dus past in iedere kinderkamer.

letterkast kinderkamer 1De letters in de serie Letterkasten zijn 100 centimeter hoog en 20 centimeter diep, de breedte hangt af van de letter. De letters worden in vijf standaardkleuren geleverd. Voor de achterwand van de letters is er een grote keuze uit vervangbare stickers, zodat de kasten kunnen worden aangepast aan de omgeving, leeftijd en voorkeur van de kinderen.
De meubels van Minius zijn onder meer te koop via kindermeubeltjes.com.

_MG_1633

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com