U bevindt zich hier: Home » eten en drinken » Duurzame vis kopen en eten

Duurzame vis kopen en eten

Geschreven door Elenea

Keurmerken moeten ons, de klanten, zekerheid geven bij het maken van een goede keuze. Wil jij weten of de (gekweekte) vis van jouw keuze betrouwbaar, duurzaam of een prima keuze, tweede keuze of liever niet vis is? Surf dan eens naar goedevis.nl
Daar kan je een app downloaden en via de viswijzer lezen of jij de juiste keuze hebt gemaakt of gaat maken !!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?