U bevindt zich hier: Home » eropuit » Kunst wandeling door Delft

Kunst wandeling door Delft

Geschreven door Elenea

Het hele jaar door kan je in Delft een wandeling maken door het leven van Johannes Vermeer. In de binnenstad zijn zes lokaties waar je op een draaibare kubus kunt lezen over het leven en het werk van Vermeer. Tijdens de wandeltocht kom je langs

De kubuswandeling gratis downloaden.

Voor meer informatie surf je naar delft.nl
Bekijk de onderstaande foto impressie van een wandeling door Delft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?