U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fietsen met mountainbike door de grotten

Fietsen met mountainbike door de grotten

Geschreven door Elenea

In en rond het vestingstadje Valkenburg in het Zuiden van Limburg is van alles te doen: een kabel-en rodelbaan, ondergrondse mergelgangen, familiepretparken, musea, de enige hoogteburcht van Nederland, een thermaal badhuis, en twee wieleradventures onder en boven de grond.
Onder Valkenburg ligt een gangenstelsel van ± 250 km, die je met een gids kunt bezoeken. Maar dat kan avontuurlijker. Je stapt op of in een speciaal voor de grot aangepaste “grotbike” of quad en je legt een parcours af in Europa’s grootste onderaardse mergelgrotten. Doe wel wat warms aan, want het is er ± 12 graden.

Voor meer informatie surf je naar

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com