Gerelateerde artikelen

  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
  • Uitnodiging kinderfeestje mooi voorbeeld Uitnodiging kinderfeestje mooi voorbeeld
  • Servies beschilderen met sjabloon Servies beschilderen met sjabloon
  • Traktatie van dropveter en dropsleutel Traktatie van dropveter en dropsleutel
  • Kookschort met persoonlijke touch Kookschort met persoonlijke touch
  • Gezonde en originele traktatie thuis en op school Gezonde en originele traktatie thuis en op school
moeders

Cocktailprikker met Amsterdams grachtenpand

cocktailvork met amsterdams grachtenpand 1Hollands op zijn best! Een cocktailprikker voor een bittergarnituur, amuse of sandwichborrel-hapje tijdens feesten en partijen met als decoratie een Amsterdams grachtenpand. Vier huisjes met typisch Hollandse monumentale gevels op een cocktailprikkertje. De prikkers zijn gemaakt van mat wit en half transparant kunststof en zijn vaatwasmachinebestendig.

Het is een honderd procent Hollands product: bedacht en auteursrechtelijk geregistreerd door twee pittige Noord Hollandse dames en geproduceerd door een bedrijf in Amsterdam Noord. Vanuit dit standpunt (lees: kinderarbeidvrij product!) zal het product schitteren op borrels, feesten en partijen. Het product wordt aan de hotel- en cateringbranche verkocht, maar kan door particulieren via de website van “Sam ter Dam” worden verkregen.
Te koop via de webwinkel onder code StD3 bij: direct naar de bestelpagina.