U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Cocktailprikker met Amsterdams grachtenpand

Cocktailprikker met Amsterdams grachtenpand

Geschreven door Elenea

cocktailvork met amsterdams grachtenpand 1Hollands op zijn best! Een cocktailprikker voor een bittergarnituur, amuse of sandwichborrel-hapje tijdens feesten en partijen met als decoratie een Amsterdams grachtenpand. Vier huisjes met typisch Hollandse monumentale gevels op een cocktailprikkertje. De prikkers zijn gemaakt van mat wit en half transparant kunststof en zijn vaatwasmachinebestendig.

Het is een honderd procent Hollands product: bedacht en auteursrechtelijk geregistreerd door twee pittige Noord Hollandse dames en geproduceerd door een bedrijf in Amsterdam Noord. Vanuit dit standpunt (lees: kinderarbeidvrij product!) zal het product schitteren op borrels, feesten en partijen. Het product wordt aan de hotel- en cateringbranche verkocht, maar kan door particulieren via de website van “Sam ter Dam” worden verkregen.
Te koop via de webwinkel onder code StD3 bij: direct naar de bestelpagina.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com