U bevindt zich hier: Home » beauty en gezondheid » Make-up filmpjes bekijken

Make-up filmpjes bekijken

Geschreven door Elenea

Heb je wat tijd en ruimte, ga er dan eens even goed voor zitten. Bekijk de make-up filmpjes en je ziet hoe je bijvoorbeeld smokey eyes maakt en welke basis, kleuren en materialen je kunt gebruiken. Of het nu Spaans, Engels, Frans of Duits is, de filmpjes spreken voor zich.
Probeer het uit en kies de make-up die het beste bij je past.

Bekijk vele fimpjes bij youtube.com/user/NikkieTutorials/videos

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i5gfyg8CjAo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FE7qAHF1HCc[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?