U bevindt zich hier: Home » moeders » Museum college voor nieuwsgierige kinderen

Museum college voor nieuwsgierige kinderen

Geschreven door Elenea

museum jeugduniversiteit voor nieuwsgierige kinderenTijdens een reeks colleges gaan wetenschappers in op gekke, leuke en bijzondere onderwerpen, waarbij de collecties van de musea als uitgangspunt dienen. Vragen als: Hoe komen we aan ons alfabet, kunnen mensen vliegen, hoe overleef je zonder mobieltje, wie heeft de wc uitgevonden en wat smeerde de oermens op de boterham?
Leuk voor nieuwsgierige kinderen van 8 tot 12 jaar en de Museum Jeugduniversiteit wordt georganiseerd door diverse musea in het land.
Inschrijven kan via museumjeugduniversiteit.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?