U bevindt zich hier: Home » moeders » Meedoen aan onderzoek thuisblijfouder

Meedoen aan onderzoek thuisblijfouder

Geschreven door Elenea
salaris thuisblijfouder 2012 amerikaLaura en haar collega Saskia zijn bezig met een onderzoek naar de tijdsbesteding van huismoeders en -vaders. Zij gaan daarbij uit van het idee dat thuisblijfouder zijn vergelijkbaar is met het runnen van een eigen zaak. Je krijgt geen ziekteverlof, iedere dag werk je overuren, je bent alles en iedereen tegelijkertijd… Je bent kok, chauffeur, onderwijs-assistent, schoonmaakster, boekhouder… Een aantal Amerikaanse studies bekeken reeds wat mama zou verdienen als moest zij in al die rollen een aangepast salaris krijgen.
Laura en Saskia zijn nu een gelijkwaardig onderzoek aan het opzetten om te kijken hoe zij de waarde van de huisvrouw in Vlaanderen en Nederland zouden kunnen uitdrukken. De resultaten van dat onderzoek worden dan gepaatst in een infographic, zoals bij deze Amerikaanse studie  : degreesearch.org/blog/sahm-moms-infographic/.
Wil jij meedoen aan dit onderzoek surf dan naar de enquête waarmee de informatie wordt verzameld : tinyurl.com/c9dhbkd.
Eerst wordt er gevraagd naar algemene informatie over jezelf en de samenstelling van jouw gezin. Daarna wordt gevraagd naar de gemiddelde tijd die je besteedt aan een aantal huishoudelijke en ouderlijke in te vullen taken.
Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 15 minuten duren alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com