U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Zindelijkheid trainen met muziek en vriendelijk potje

Zindelijkheid trainen met muziek en vriendelijk potje

Geschreven door Elenea

Zindelijkheid trainen met muziek en vriendelijk potjeMet de vrolijke potjes kunnen de peuters spelenderwijs leren het potje (zelfstandig) te gebruiken.
Een van de stappen van de peuter naar onafhankelijkheid is het gebruik van het potje. De eerste ongelukjes en natte broeken mogen de kinderen niet afschrikken. De potjes van Fisher-Price® tonen aan dat zindelijkheidstraining leuk kan zijn – ook als er iets mis gaat.
Met “Mijn Vriendelijke Potje”, dat lijkt op de wc die mama en papa gebruiken, of de leuke 3-in-1 Koninklijke Potjes, wordt zindelijkheidstraining pure pret. Snel zullen de kids er plezier in hebben om hun eigen kleine toilet te gebruiken en eindelijk klaar te zijn met die vervelende luier. Dan kunnen ze het “op mijn eentje” en best “alleen”.

Peuters zullen zich al snel groot voelen dankzij Mijn Vriendelijke Potje dat net een echte toilet lijkt. Het is niet te groot, maar geschikt voor hun leeftijd en werkt uitstekend. De toiletbril en houder voor toiletpapier maken het leuk voor kinderen die hun eerste stappen zetten naar onafhankelijkheid. Dankzij het gedetailleerde ontwerp met het lachende gezicht overkomen de kleintjes elke vrees die ze hebben. Met vrolijke zinnen, muziek en geluidseffecten, wordt elk toiletbezoek leuk! Een handig extraatje: het bovenste gedeelte kan worden gebruikt op een normale toiletbril en is gemakkelijk schoon te maken – zo zijn er geen hindernissen meer wanneer uw kind klaar is om de overstap te maken van potje naar toilet.

Zindelijkheid trainen met muziek en koninklijk potjeEen Potje, dat verkrijgbaar is in roze of blauw, is een geweldig 3-in-1 potje voor zindelijkheidstraining waarop kinderen zich de koning te rijk voelen! 4 muziekjes belonen de kleintjes voor een succesvol gebruik van het potje en de handvaten op de wc-bril geven hen meer steun. Met het verplaatsen van de bijbehorende wc-bril naar een ‘grote mensen wc’ kan de basis dienstdoen als opstapje, zodat uw kleine prins of prinses zelf op de wc kan gaan zitten. Het potje is ook het ideale opstapje bij de wasbak om de handjes te wassen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com