U bevindt zich hier: Home » eropuit » Uniek overnachten in toren in Den Helder

Uniek overnachten in toren in Den Helder

Geschreven door Elenea

uniek overnachtenOvernachten in een torentje in Den Helder. Daar zal je niet gauw aan denken, maar het is echt uniek. Het torentje is een oude kustwachttoren met een prachtig uitzicht over de zee, de duinen en het dorpje Huisduinen.
Reserveren, foto’s bekijken  en meer lezen doe je bij torentje.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?