U bevindt zich hier: Home » fun en feestdagen » Wensdoosje versturen is gevoel cadeau

Wensdoosje versturen is gevoel cadeau

Geschreven door Elenea

wensdoosjes zijn kaarten met gevoelNaast alle digitale wensen en contacten blijft een tastbaar kaartje of persoonlijke woorden hartverwarmend. Er zijn wensdoosjes waarbij je iemand een persoonlijk en lief bericht kunt sturen. Ieder doosje bevat een zijden theezakje met fijn geselecteerde thee van het exclusieve merk Harney & Sons. Met de thee geeft je iemand een boodschap en bijpassend gevoel cadeau. De wensdoosjes kunnen per post worden verstuurd, ze passen namelijk door de brievenbus en zijn met zorg voor product en omgeving in Nederland samengesteld. De wensdoosjes zijn onder andere verkrijgbaar in lifestyle,- woon & cadeauwinkels verspreid over Nederland en België en te bestellen via teatalk.nl

Diana Schwab en Corinna Van Keeken zijn het creatieve duo achter TeaTalk. Corinna van Keeken is illustatrator van wenskaarten met daarin verwerkt bijzondere gedichtjes. Toen een van de wenskaarten Diana Schwab bereikte werd het idee geboren om bijzondere thee in een wensdoosje te verpakken met daarop een hartverwarmende boodschap en zo de ontvanger een bijzonder gevoel cadeau te doen. De wens van Diana en Corinna is dan ook dat iedereen net zoveel warmte voelt bij het geven en het ontvangen als zij bij het ontwikkelen ervaren. Hun missie is om een bijdrage te leveren aan het liever maken van de wereld. Deze gedachte vind je ook terug in het productieproces van het product. Voor de thee in de wensdoosjes is gekozen voor het gerenommeerde merk Harney & Sons. Zij maken hoge kwaliteitsthee met bijzondere smaken en is gemaakt met respect voor mens en milieu.

Warmte en kracht
en een rustige nacht
Ik denk aan je en leef met je mee
G
eniet maar heerlijk van deze omarmende thee… 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com