U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip: L’écume des jours. Absurdistisch verhaal over passie en obsessie

Filmtip: L’écume des jours. Absurdistisch verhaal over passie en obsessie

Geschreven door Elenea

filmtip l ecume des joursVoor zijn nieuwe film, L’Écume des Jours heeft regisseur Michel Gondry
Frankrijks populairste acteurs van het moment weten te strikken: Audrey Tautou, de knappe actrice die wereldwijde faam kreeg door haar rol als Amélie Poulain en Omar Sy, die een miljoenenpubliek wist te ontroeren met zijn rol als de stoere Driss in de film Intouchables.
Vanaf 23 mei 2013 is de fantasierijke film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Boris Vian, in de bioscoop te zien.

VISUEEL SPEKTAKEL **

***NOG NOOIT VERTOOND 

filmtip l ecume des jours aL’Écume des Jours is het surrealistische en poëtische verhaal van de vindingrijke idealist Colin (Romain Duris). In zijn huis in een magisch-realistisch Parijs wordt hij omgeven door gekke uitvindingen en het goede gezelschap van zijn beste vrienden Nicolas (Omar Sy) en Chick (Gad Elmaleh). Het enige dat nog mist is een grote liefde. Dan ontmoet hij Chloé (Audrey Tautou). Maar na een spectaculaire bruiloft wordt hun idyllische huwelijk ruw verstoord door de bittere werkelijkheid wanneer Chloé ziek wordt van een waterlelie in haar long. Colin moet in steeds absurdere omstandigheden werken om Chloé te kunnen verzorgen. Ondertussen raakt hun appartement meer en meer in verval en valt hun groep vrienden uiteen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n6_L28Q600M[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com