U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Persoonlijk kartonnen boekje

Persoonlijk kartonnen boekje

Geschreven door Elenea

Je kunt in enkele stappen en met eigen foto’s een kartonnen boekje ontwerpen. Leuk voor het kleinkind. Je kiest het boekje van jouw keuze, even bladeren, klik op start en stel zelf je kartonnen boekje samen.

Ook kan je een cadeaubon kopen en je kan een geboorteboekje verzenden i.p.v. een geboortekaartje via mijnkartonboekje.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?