U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip: 'Only God Forgives' is misdaadthriller

Filmtip: 'Only God Forgives' is misdaadthriller

Geschreven door Elenea

filmtip only god forgives 1Only God Forgives is een spectaculaire misdaadthriller waarin een agent en een gangster het tegen elkaar moeten opnemen. Julian (Ryan Gosling) en zijn broer Billy (Tom Burke) runnen een boksclub in Bangkok, welke dient als dekmantel voor een drugsoperatie. Wanneer Billy vermoord wordt, komt hun moeder Jenna (Kristin Scott Thomas) naar Bangkok en zint op wraak. Julian gaat op zoek naar de moordenaar en komt terecht in een bloederige spiraal van woede, verraad en wraak. Uiteindelijk moet hij het opnemen tegen een beruchte Thaise agent, die ook wel ‘Engel van Wraak’ wordt genoemd.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DaT5KFuygjE[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com