U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Buiklig trainer voor babies

Buiklig trainer voor babies

Geschreven door Elenea
buiklig trainerDat is handig. Wij lieten de baby en dreumes zo spelen door met een kussen steun te geven, maar dit is wel heel gaaf, met de aantrekkelijke speeltjes in de buurt.
Een buiklig trainer leert kinderen geleidelijk aan het hoofdje omhoog te houden en voor de iets oudere kinderen, die nog niet kunnen kruipen, is het een handig kussen dat om het middel van het kindje gehangen kan worden zodat zijn/haar speeltjes altijd binnen handbereik zijn.
buikligtrainer zittend spelenBaby’s die hun hoofdje nog niet kunnen omhooghouden kunnen op de buik liggen ondersteund door de buikligtrainer. Zo kunnen ze reiken naar en spelen met de drie aantrekkelijk verplaatsbare speeltjes: een spiegelleeuw, aapbijtspeeltje en klik-klak kralen. De speeltjes kunnen ook los gemaakt worden van het kussen. Zo kunnen ze bevestigd worden aan een wandelwagen of aan een autostoeltje.
Al spelend leert de baby het hoofdje omhoog te houden. Dit is een belangrijke stap om vervolgens te leren zitten en uiteindelijk te leren staan en lopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com