U bevindt zich hier: Home » geboorte » Zelf geboortekaartjes maken en online ontwerpen

Zelf geboortekaartjes maken en online ontwerpen

Geschreven door Elenea

unieke geboortekaartjesoutoftheboxxWij moeders willen onze geboortekaartjes zelf maken. Hippe vaders en moeders hebben tegenwoordig weinig tijd om te knutselen en frutselen met glitters en pritstift. Liever kiezen wij om de originele kaart online zelf te maken en te ontwerpen en vervolgens bij een print-to-print bedrijf te laten drukken.

Voordeel van print-to-print boven een drukkerij, is dat het kaartje uit een product kan bestaan. Dat klinkt abstract en dat is het af en toe ook. Bijvoorbeeld bij een Out-of –the-box card, een soort kubus die opgevouwen wordt verstuurd, maar in vorm springt zodra de envelop wordt geopend.

Kubus geboortekaartje
Een eenvoudige kaart heeft alleen de binnenkant waar tekst op twee pagina’s past, bij deze kubus zijn er zes kanten te bedrukken. Daardoor is er niet alleen plek voor een foto van de ouders, geboortegegevens en visitetijdstippen, maar ook bijvoorbeeld voor een foto van broertjes en zusjes.

Originele kaartjes
Niet alleen papier, maar ook blikjes en flessen kunnen bedrukt worden. Hierdoor kun je dus ook flessenpost als geboortekaartjes versturen. De boodschap die opgerold in de fles zit, kun je zelf online ontwerpen en ook het label op de fles kan worden bedrukt.

zelf online geboortekaartje ontwerpen en maken

Een blikje ziet eruit als een aluminium sardientjesblik, alleen dan wat groter. Het kaartje wordt daardoor goed beschermd afgeleverd en bovendien valt zo’n blikje leuk op tussen de post.

Snel geleverd
Omdat print-to-print bedrijven snel werken, is het zelfs mogelijk om na de bevalling een foto van de pasgeborene op de kaart te zetten. Van te voren moet je natuurlijk wel even contact maken met het bedrijf en je favoriete design en kaart uitkiezen. Maar na de bevalling gaat het dan als een tierelier.  ’s Ochtends mail je een foto, voor 13 uur wordt er een proefdruk gemaakt en bij goedkeuring gaan de aparte geboortekaartjes eind van de dag de deur uit. Bij een drukkerij zul je zo’n snel proces maar zelden aantreffen.

Al met al hoef je om een eigen geboortekaartje te maken de deur dus niet meer uit. Gewoon online ontwerpen, bestellen en dan alleen nog even bevallen en de kaartjes kunnen de deur uit!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JTS3fj21kV4[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com