U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Date on Me cadeau uitje is compleet én persoonlijk

Date on Me cadeau uitje is compleet én persoonlijk

Geschreven door Elenea

raincheckDate on Me verkoopt de (cadeau)bon “RainCheck”.
Het verschil met andere bedrijven is dat Date on Me het uitje ook compleet regelt én persoonlijk maakt. Al het regelwerk en de financiën worden vooraf door Date on Me geregeld, zodat de dag zelf zonder gedoe kan verlopen. Uitermate geschikt dus om weg te geven aan familie, vrienden, jubilarissen of zelfs als relatiegeschenk. Wil iemand zijn eigen partner verrassen met een persoonlijk uitstapje dan is de bon niet nodig en wordt er door middel van rechtstreeks contact een uniek pakket samengesteld. Afgestemd op die persoon én vooral op zijn/haar partner.

Meer informatie is te vinden op de website www.dateonme.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com