U bevindt zich hier: Home » moeders » Over zwangerschap, bevalling en gezondheid

Over zwangerschap, bevalling en gezondheid

Geschreven door Elenea

weeenCarita Salome, als je zwanger bent of bent geweest ken je haar vast wel van haar boek duik in je weeën. Een eigen website : caritasalome.nl  is dan ook een logisch vervolg. Zij geeft op deze site informatie over haar cursussen, boek, iets over Mensendieck en ze laat je kennis maken met haar favoriete sites op het gebied van zwangerschap, bevalling en gezondheid. Natuurlijk geeft zij ook een aantal tips.
Boekje “Duik in je weeën bestellen”, klik hier

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com