U bevindt zich hier: Home » eropuit » Mobiel theaterfestival De Parade

Mobiel theaterfestival De Parade

Geschreven door Elenea

parade reizens theaterfestivalAl meer dan 15 jaar trekt iedere zomer het theater De Parade door Nederland. Met een gevarieerd aanbod van artiesten en attracties is er voor zowel volwassenen als kinderen genoeg te beleven.
De Parade is een twee maanden lang durend mobiel theaterfestival, waarbij de voorstellingen in tenten gespeeld worden. Een interessant levend panorama vol theater, dans, muziek, kunst, vertier, magie, rariteiten, attracties en spektakels.

Korting via uitmetkorting.nl/korting-de-parade

Je kunt De Parade bezoeken in :

  • Rotterdam, Museumpark
  • Den Haag, Westbroekpark
  • Utrecht, Moreelsepark
  • Amsterdam, M.L. Kingpark

Voor de juiste date en alle overige actuele informatie surf je naar deparade.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?