U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » Bouwplaat zelf ontwerpen, printen of laten drukken

Bouwplaat zelf ontwerpen, printen of laten drukken

Geschreven door Elenea

bouwplaat zelf bewerken printen downloadenVan Dirk kreeg ik deze mooie tip voor bouwplaat liefhebbers.  Ben je op zoek naar leuke bouwplaten probeer dan ook eens de bouwplaten van Dirk. Ze zijn heel eenvoudig, je kan ze op de website aanpassen en laten drukken maar je kan ze ook gewoon (gratis) als pdf downloaden en thuis printen.
Bijvoorbeeld een bouwplaat voor een taartpunt, huisjes, auto’s, doosjes en nog veeeeel meer ……………….
Bekijk de bouwplaten of print ze bij:  fotokaarten.nl/fotokaarten_bouwplaten

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?