U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Glijplank, speelplank en glijbaan voor in huis

Glijplank, speelplank en glijbaan voor in huis

Geschreven door Elenea

glijplank glijbaan voor in huis 1Een speelplank voor in huis waar de kinderen naar hartelust op kunnen glijden en klauteren geeft urenlang speel- en glijplezier. De plank is milieuvriendelijk geproduceerd en voorzien van kind-veilige verf.
Je bepaalt zelf de glijhoogte door de plank tegen de vensterbank, zitbank, trap of tafel te zetten. In een handomdraai heb je een aantrekkelijk speelelement. Een super idee voor als buiten spelen even geen optie is.

De speelplank is handgemaakt en voorzien van antislip. Hierdoor verschuift de plank niet. Met een draagvermogen van 100 kilo kunnen ook (groot)ouders samen met hun kinderen glijden.
Door het ideale formaat van de Speelplank schuif je hem met gemak onder de bank of bed. En de plank is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

glijplank glijbaan voor in huisDe Speelplank is voorzien van een gladde toplaag waardoor hij gegarandeerd glad is en blijft. Zelfs bij het gebruik van licht krassende voorwerpen (jeans) zal de plank niet beschadigen of inleveren op gladheid. De opstaande rand zorgt ervoor dat kleinere kinderen houvast hebben tijdens het glijden en klauteren.

De glijplank bestellen doe je bij speelplank.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com