U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Vakantie festival in Boedapest

Vakantie festival in Boedapest

Geschreven door Elenea

feest vakantie festivalVakantie festival op een eiland in de Donau midden in Boedapest. Ieder jaar in augustus met meer dan 500 artiesten, 60 podia en 7 dagen lang. Wat wil je nou nog meer……….dat moet je toch eenmaal in je leven gedaan hebben.
Surf voor de juiste data en informatie naar szigetfestival.nl

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Thijs augustus 9, 2009 - 5:37 pm

En ook nog met een verrassend goede line up. Verbaast me dat dit soort festivals niet bekender zijn in NL, zet ‘m voor volgend jaar zeker in m’n agenda (lees het net te laat om m’n schema nog om te gooien 🙁 )

Grtn,

Thijs

Reageer
Thijs augustus 9, 2009 - 5:37 pm

En ook nog met een verrassend goede line up. Verbaast me dat dit soort festivals niet bekender zijn in NL, zet ‘m voor volgend jaar zeker in m’n agenda (lees het net te laat om m’n schema nog om te gooien 🙁 )

Grtn,

Thijs

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com