U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Hippe tasjes voor kleine en grote dames

Hippe tasjes voor kleine en grote dames

Geschreven door Elenea

damestasjeIs jouw dochter een echt dametje? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een ander klein dametje in de dop? Dan is het zeker de moeite waard eens naar deze nieuwe tasjes van Zebra Trends te kijken.

Sinds kort is er namelijk ook een meisjes-variant van de Natural Vilt Bag. De grote variant is al langer verkrijgbaar en doet het bijzonder goed onder de moeders. En nu is er dus eindelijk deze fantastische tas in een kleine variant voor de kleinere dames! Een superleuke, stevige vilten tas, die aan alle eisen van de moderne jongedames voldoet. Er zit zelfs een speciaal vakje voor een mobieltje in! Bovendien is deze hippe tas verkrijgbaar in 5 mooie kleurtjes. Dat wordt dus lastig kiezen..

De tas wordt verkocht als “kindertas”, maar wij vinden ‘m ook superleuk voor moeders. Gewoon als handtas of bijvoorbeeld voor je sportspullen. Of een handig tasje voor mee naar het strand te nemen.

Wil je deze leuke tas kopen? Deze en nog veel meer echte meisjestassen zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl

damestasje-kleuren

 

Ans

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com