U bevindt zich hier: Home » eropuit » Attractiepark en zwemmen

Attractiepark en zwemmen

Geschreven door Elenea

Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Weet je wel, met die kikker. In de afgelopen jaren is Duinrell uitgegroeid tot een onwijs gaaf park waar je je een dag lang prima kunt vermaken.Wat kun je allemaal doen in Duinrell? Nou, heel veel! Je kunt in gave attracties, zoals de Splash (boomstam die van een steile waterhelling af gaat), de Waterspin (een attractie die meerdere malen over de kop gaat), de Mad Mill (flink tollen en draaien door de lucht). Ook zijn er leuke dingen te doen voor mensen die het wat rustiger aan willen doen: een speeltuin, reuzenrad, westerntreintje en nog veel meer!

Als je een kaartje koopt voor Duinrell mag je ook meteen twee uurtjes zwemmen in het Tikibad. En geloof me: dat is echt geen saai zwembad. Veel lange, steile glijbanen met veel bochten totdat je er misselijk van wordt. Met in totaal meer dan een kilometer aan glijbanen, twaalf verschillende glijbanen, is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenzwembad van de Benelux.
Dusseh.. niet net voor het zwemmen een hotdog eten, want dat gaat fout! 😉

Met het openbaar vervoer naar Duinrell in Wassenaar, klik op 92920v.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com