U bevindt zich hier: Home » eropuit » Glamping is kamperen met luxe kampeerartikelen

Glamping is kamperen met luxe kampeerartikelen

Geschreven door Elenea

Uit een onderzoek van beslist.nl bezoekers-gegevens blijkt dat de vraag naar luxe kampeerartikelen flink is toegenomen. De oorzaak lijkt het groeiende aantal ‘glampeerders’. Naar aanleiding hiervan zie je hieronder de belangrijkste eigenschappen van de zogenaamde ‘glampers’ in kaart gebracht in de vorm van een infographic.

glamping infographic

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?